There was an error in this gadget

Friday, 16 March 2012

Teater The Comedy Of Errors

Posted by NUR FARIZA BINTI MD RAZIF at 07:33 0 comments



   Ini adalah hasil dari crew Pengurusan Industri Kreatif Part 1. Saya dan rakan-rakan telah ditugaskan untuk membuat props untuk pementasan THE COMEDY OF ERRORS.Teater adalah hasil karya WILLIAM SHAKESPEARE dan telah diubah menjadi bahasa melayu oleh pengarah muda FASYALI FADZLY.Sir syali adalah saya punya pensyarah.Beliau seorang penysyarah yang sangat hebat dan berbakat  mengarah teater dengan umur yang muda.Teater ini adalah Final Showcase untuk pelajar Diploma Teater.Teater ini telah diadakan di DEWAN SRI BUDIMAN,UiTM SHAH ALAM bermula pada 17,18 dan 19 februari 2012.Tiket berharga RM 10.00
Akhir kata saya dan rakan memang sangat berbangga kerana dapat membuat PROPS untuk FINAL SHOWCASE ini *___*

Thursday, 8 March 2012

suzuki swift @ yamaha fino

Posted by NUR FARIZA BINTI MD RAZIF at 21:37 0 comments

YAMAHA FINO in my heart
mama suruh aku ambil lesen cuti sem 2 bulan yang akan datang..
aku takut..aku dah lama tak bawak moto..kereta lagilah tak pernah bawak
aku cakap mama kalau aku dah ada lesen motor aku nak mama belikan motor YAMAHA FINO
lepas tu mama kata kalau dah ada lesen kereta..kau nak apa..kalau dah ada lesen kereta..nak kereta SUZUKI SWIFT
 mama kata kau ingat kereta suzuki swift tu murah...pastu aku cakap kat mak..secondhand or thirdhand pun jadilah..pleaseee....n mama kata okeiyhh kalau result kau okey...yeyy

my pavlova

Posted by NUR FARIZA BINTI MD RAZIF at 09:40 0 comments

That is my first pavlova n i try to do the best n there is..fariza's pavlova
resepi zaza ambil kat blog lelaki yang mengajar seni kulinari kat UITM Penang..tapi dah tak ingat link dia

Monday, 11 April 2011

my 1st cupcake

Posted by NUR FARIZA BINTI MD RAZIF at 21:29 0 comments
Ni kek cawan aku yang selama ni bantat...tetapi kali ni tidak lagi...




My first cup cake.....yummy

Saturday, 26 February 2011

Kuih Cara Manis

Posted by NUR FARIZA BINTI MD RAZIF at 19:25 0 comments
Assalamualaikum....ari 2 aku ade wat kuih cara manis..resepi tengok kat internet..hahahaha
sedaaaaaaaaaappppp..first2 nak wat mmg takut x jadi..TETAPI..TETAPI  yea kalau dah jadi mesti nak wat lagi...aku bende ni time petang2 gitu...memang la mkn kuih tempatan ni time waktu2 petang..apalah kau fariza.....
 

ceritaceriti'S s!dara Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review